Huoltopalvelu

Toimittamiemme hissien huoltopalvelu on erittäin tärkeä lisä palvelutarjontaamme.

Huolto

"Tieto on etumme, palvelussa on vahvuutemme"

Ongelmatapauksissa voit aina ottaa yhteyttä Hissipörssiin tuen saamiseksi. Hissipörssillä ja maanlaajuisella kumppaniverkollamme on useiden vuosien kokemus. Korkea luotettavuutemme merkitsee paljon asiakkaillemme.

Suosittelemme aina tekemään huoltosopimuksen hissiä varten. Huoltosopimus takaa hissin parhaan ylläpidon ja toiminnan. Asuinpaikastasi riippuen voit tehdä huoltosopimuksen suoraan Hissipörssin tai paikallisen kumppanimme kanssa.
Kun teet huoltosopimuksen, pätevä hissiasentajamme vierailee luonasi säännöllisesti testaamassa hissin kaikki olennaiset toiminnot, voitelemassa osat ja suorittamassa turvallisuustarkastuksen. Kun sinulla on huoltosopimus Hissipörssin kanssa, saat myös alennusta korjaustöistä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Hissipörssiin.

Tuki

Jos hissiin tulee odottamaton toimintahäiriö, ota yhteyttä paikalliseen huoltajaasi. Kaikilla yhteistyökumppaneillamme on pääsy Hissipörssin tekniseen tukikeskukseen. Kokeneet asentajamme pyrkivät selvittämään vian syyn puhelimitse. Jos vikaa ei voida korjata puhelimitse, asentaja sopii ajan ongelman selvittämiseksi.

Akkukäyttöinen laskutoiminto
Sähkökatkon sattuessa hissi voidaan akkukäyttöisen laskulaitteen avulla aina laskea alempaan kerrokseen. Kun hissi saavuttaa alemman pysähdystason, ovi aukeaa automaattisesti ja hissistä voidaan poistua ilman muiden henkilöiden apua.

Tekninen koulutus

Huoltajamme ja yhteistyökumppanimme pääsevät käymään säännöllisissä koulutuksissa edistyneessä koulutuskeskuksessamme Gävlessä, jossa he saavat aina ajantasaista tietoa tuotteidemme uusista ominaisuuksista sekä pääsevät kehittämään rautaista osaamistaan demohuoneissa eri hissimallien kimpussa.

Tekninen tuki

Kokeneet ja jatkuvasti koulutetut huoltajamme ovat palveluhenkisiä ja työlleen omistautuneita, joka tarkoittaa myös parempaa turvallisuutta asiakkaillemme.
Ota yhteyttä:
Puh: 0400 940 070
»sähköposti: huolto@hissiporssi.fi

Kuten autoissakin, myös hissien voiteluaineissa tapahtuu huimaa kehitystä teknologian kehittyessä.

Uusi Cibes Technology -voiteluaineperheemme pidentää hissisi elinikää ja mahdollistaa pidemmät huoltovälit kuin aiemmin. Myös hissin käyntiääneen voiteluaineillamme on positiivinen vaikutus.

Tilaa hissiisi uutta voiteluainettamme huoltomme kautta (sisältyy automaattisesti voimassa oleviin huoltosopimuksiimme), huolto@hissiporssi.fi